De werkbanken specialist

Ben je in opleiding om goudsmid of edelsmid te worden, en zoek je een werkbank om thuis te kunnen oefenen wat je in de les geleerd hebt, of ben je professioneel bezig en zoek je een stevige werkbank of je hebt speciale eisen.

Dan ben je bij benchworks op het juiste adres!

Opgestart in 2011 betekent dit al honderden werkbanken in 7 landen waaronder België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en zelfs Rusland! Heb je vragen of wil je zien hoe het in zijn werk gaat, neem dan een kijkje in de werkbanken sectie
van mijn website.

Ik sta ook in voor allerhande opdrachten die komen kijken bij het uitrusten van werkplaatsen, zoals tafels, kasten, toonbanken enz…

Regelmatig probeer ik ook om nuttige info voor andere gepassioneerde houtbewerkers te delen in de blog sectie van mijn website.

 

Nieuws

19-11-2017

Nieuw maatwerk

Deze twee werkbanken werden gemaakt voor dezelfde zaak die een nieuwe goudsmid werkbank en horlogemakers werkbank nodig had. Beiden in beuk.

23-09-2017

Speciale werkbank

Hieronder een werkbank van het BAS type, maar in medium eik tint, lades tot bovenaan, 2 gebogen centrale lades, en laden knoppen in bakeliet.

23-09-2017

Nieuwe maatwerk werkbank

Hieronder een recente maatwerk werkbank in massief eik met benchmate systeem.

26-07-2017

Nieuwe maatwerk werkbank

Onderaan een heel speciale L-vormige werkbank op basis van het BAS model met twee zitplaatsen waaronder één voor een horlogemaker. In beuk met grijze olie, kasten onderaan met ruimte voor apparaten.

10-07-2017

Werkbank op maat

Hieronder een recent gebouwde werkbank op basis van een eiken BAS werkbank maar dan met twee zitplaatsen.

23-07-2017

Nieuw Junior model

Ik heb recent de Junior werkbank compleet vernieuwd en verbeterd om de fabricatie te stroomlijnen en ook om de kwaliteit van dit model te verbeteren met meer lades en een betere algemene afwerking. Hij is voortaan identiek aan het premium model op de zij lades na. Ook beschikbaar in een bredere versie met extra lades aan één kant.

05-06-2017

Nieuwe maatwerk werkbanken

Enkele nieuwe op maat gemaakte werkbanken werden toegevoegd aan de maatwerk afdeling van mijn website, hieronder enkele voorbeelden.

Massief beuken werkbank gebaseerd op het premium model, gemaakt in twee exemplaren voor een juwelierszaak in Gent.

Eiken model op maat gemaakt voor een klant in Frankrijk.